Bij Dairy Academy Oenkerk bent u aan het juiste adres voor:

• Workshops en trainingen, EXCLUSIEF voor melkveehouders die samenwerken met Royal A-ware
    Kijk voor het aanbod van trainingen en workshops bij ‘Trainingen’.
  • Cursussen en demonstratiesvoor bezoekers/consumenten
    Wilt u graag uw eigen boerenkaas maken? Of bent u nieuwsgierig hoe er boerenijs of yoghurt gemaakt wordt? Dan is wellicht een workshop of een productiedemonstratie iets voor u!
  • Vergaderingen en lunches
    De Dairy Academy beschikt over diverse vergaderzalen. Wilt u graag ‘tussen de koeien’ vergaderen en uw gasten graag aansluitend het gehele proces van gras tot kaas laten zien? Informeer naar de mogelijkheden.
  • Excursies en rondleidingen
    Een excursie naar het melkveebedrijf en bij de zuivelafdeling is beide mogelijk! Klik hier voor verdere informatie.
  • Lidmaatschap van Dairy Academy Oenkerk, EXCLUSIEF voor melkveehouders die samenwerken met Royal A-ware
    Wanneer u lid bent van de Dairy Academy, ontvangt u middels de aangesloten partners ledenvoordeel.

Er zijn geen activiteiten gepland.

Annemarie de Jong Manager Dairy Academy
Jurjen de Jong Bedrijfsleider Praktijkboerderij Oenkerk