Ledenvoordeel

Lidmaatschap van de Dairy Academy Oenkerk zorgt ervoor dat u via de aangesloten partners kunt profiteren van ledenvoordeel. Bent u geïnteresseerd? Informeer hier naar de mogelijkheden.

Eén van die voordelen is bijvoorbeeld de 'Dairy Academy Energy' van Dairy Academy Oenkerk en Scholt Energy Control. Hiermee kunnen Royal A-ware melkveehouders fors besparen op hun energiekosten. Het voordeel kan oplopen van honderden tot duizenden euro’s per jaar. Op deze manier biedt Dairy Academy Oenkerk ook op financieel gebied voordeel voor melkveehouders.

Wie is Scholt Energy Control (SEC)?
SEC is sinds 2005 zelfstandig energieleverancier voor de zakelijke markt in Nederland. Via een onafhankelijke en transparante werkwijze koopt SEC voor haar klanten rechtstreeks in op de energiemarkten. Deze unieke manier van inkopen levert haar klanten forse besparingen op. SEC is een familiebedrijf met 75 medewerkers, levert gas en elektriciteit aan bedrijven in Nederland, België en Duitsland en heeft een jaaromzet van € 200 miljoen. Royal A-ware werkt al jaren naar tevredenheid met SEC samen.

Voordelen Scholt Energy Control

• Structureel prijsvoordeel t.o.v. uw huidige tarief.
  • Gemiddeld is er een besparing van 10 tot 15% te behalen. Indien u momenteel nog rechtstreeks afneemt van de traditionele leveranciers (Essent, Nuon, etc.) neemt het voordeel fors toe;
  • Servicegerichte en persoonlijke aanpak;
  • Overzichtelijke maandfacturen en jaarafrekeningen;
  • Via het online programma Scholt Online heeft u altijd en overal toegang tot uw energiezaken.

Bewezen resultaat
Royal A-ware doet al jarenlang naar volle tevredenheid zaken met SEC. Tijdens deze periode heeft SEC daadwerkelijk de genoemde voordelen kunnen aantonen. Om te kijken of bovengenoemde voordelen ook zijn te behalen voor u als melkveehouder, hebben we verschillende praktijkvoorbeelden doorgerekend die allen tot een positief resultaat hebben geleid.