Aanbod

Dairy Academy werkt samen met acht partners aan een kennisplatform voor melkveehouderij en de zuivelsector. Het doel is Royal A-ware melkveehouders via kennis en innovaties te helpen meer rendement uit hun bedrijf te halen. Op het eigen melkveebedrijf worden innovaties direct in de praktijk getest. Deze ervaringen deelt het melkveebedrijf met Royal A-ware melkveehouders. Op de zuivelafdeling komen klanten en cursisten uit de hele wereld de fijne kneepjes van de bereiding van kaas en yoghurt leren. Dairy Academy is daarmee een plek waar de hele zuivelketen - van consument tot koe - samenkomt.

Bij Dairy Academy bent u aan het juiste adres voor:

• Workshops en trainingen, EXCLUSIEF voor melkveehouders die samenwerken met Royal A-ware
    Kijk voor het aanbod van trainingen en workshops bij ‘Trainingen’.
  • Cursussen en demonstratiesvoor bezoekers/consumenten
    Wilt u graag uw eigen boerenkaas maken? Of bent u nieuwsgierig hoe er boerenijs of yoghurt gemaakt wordt? Dan is wellicht een workshop of een productiedemonstratie iets voor u!
  • Vergaderingen en lunches
    De Dairy Academy beschikt over diverse vergaderzalen. Wilt u graag ‘tussen de koeien’ vergaderen en uw gasten graag aansluitend het gehele proces van gras tot kaas laten zien? Informeer naar de mogelijkheden.
  • Excursies en rondleidingen
    Een excursie naar het melkveebedrijf en bij de zuivelafdeling is beide mogelijk! Klik hier voor verdere informatie.
  • Lidmaatschap van Dairy Academy, EXCLUSIEF voor melkveehouders die samenwerken met Royal A-ware
    Wanneer u lid bent van de Dairy Academy, ontvangt u middels de aangesloten partners ledenvoordeel.

Annemarie Sietzema- de Jong
Manager Dairy Academy