GEA Farm Technologies biedt totaaloplossingen

GEA helpt iedere melkveehouder de uitdagingen in de sector aan te gaan omtrent (automatisch) melken en voeren, melkkoeling, stalinrichting tot oplossingen voor jongvee en mestverwerking​. Door het aanreiken en implementeren van innovatieve en complete concepten op maat voor iedere melkveehouder. 

Samen uitdagingen in de melkveesector aangaan
COO Royal A-ware Klaas de Jong: “Onze melkveehouders leveren melk van hoge kwaliteit en proberen dit zo rendabel mogelijk te organiseren. Met GEA Farm Technologies hebben wij een partner in de arm genomen, die de huidige uitdagingen begrijpt en weet wat onze melkveehouders aan middelen en management nodig hebben om hun bedrijf met succes te runnen en zo rendabel mogelijk te maken. Met het uitgebreide pakket aan oplossingen dat GEA biedt, kunnen melkveebedrijven van uiteenlopende grootte en samenstelling verder op weg worden geholpen.”

Slimme op maat gemaakte oplossingen
GEA Farm Technologies werkt met dealers die actief zijn in het hele land. Specialisten van deze dealers bezoeken en adviseren melkveehouders over het optimaliseren van het melkveebedrijf. Van het (automatisch) melken en voeren, melkkoeling, stalinrichting tot oplossingen voor jongvee en mestverwerking. Directielid Joost Vliegen van GEA: Het gaat erom dat de melkveehouder wordt ondersteund in actuele thema’s zoals dierenwelzijn, koecomfort en optimalisatie. Hiervoor biedt GEA slimme op maat gemaakte oplossingen. Door dit partnership kunnen wij samen nog beter inspelen op de wensen vanuit de markt en de melkveehouders.”

GEA en Dairy Academy
Manager Anneke Jorritsma-van der Zijl over de samenwerking: “Wij leggen directe verbindingen tussen de melkveehouders die aan Royal A-ware leveren en de betrokken specialisten van lokale dealers van GEA. Wij gaan samen met GEA onder andere workshops en kennissessies organiseren op locatie van aangesloten melkveehouders van Royal A-ware.” 

Neem contact met ons op

  ANNEKE JORRITSMA-VAN DER ZIJL
Manager Dairy Academy
     
  Annelie van 't Klooster
Accountmanager Dairy Academy
     
  Geraldine Haverkamp- Turkstra
Trainer Dairy Academy
     
     
     
   

 

     
Direct contact