Kamps de Wild: distributeur landbouwmachines

Kamps de Wild is één van Nederlands grootste distributeurs van landbouwmachines en importeert op exclusieve basis de Duitse merken CLAAS en AMAZONE. Daarnaast verzorgt Kamps de Wild de internationale distributie van het eigen merk KAWECO. Directeur Dick Melessen vertelt.

Kamps de Wild

“Kamps de Wild bestaat al bijna 100 jaar en richt zich op de distributie van landbouwmachines van de drie merken CLAAS, AMAZONE en ons eigen KAWECO. CLAAS produceert landbouwmachines voor groenvoederwinning; van hark tot hakselaar, maaidorsers en tracktoren. AMAZONE produceert machines op het gebied van grondbewerking (zaaien, poten, kunstmest en spuiten). De KAWECO machines,
gericht op mesttechniek, produceren we zelf.”

Dairy Academy 

“Het is interessant om mee te maken hoe het melkveebedrijf van Dairy Academy toekomstbestendig wordt gemaakt. Samen met de partners gaan we in gesprek over hoe we dat kunnen doen. We vinden het belangrijk om te blijven innoveren. Daar is Dairy Academy een geweldig platform voor. Als wij bijvoorbeeld een nieuw type hakselaar hebben ontwikkeld, overleggen we met partner ForFarmers of het product uit de machine daadwerkelijk het gewenste resultaat kan behalen bij de koeien. Op het melkveebedrijf van Dairy Academy worden alleen machines van het merk CLAAS gebruikt. Zo kunnen melkveehouders zien hoe onze machines in de praktijk werken. Daarnaast geven wij op Dairy Academy trainingen over onze machines aan dealers en eindgebruikers.”

Advies voor melkveehouders

“Dairy Academy biedt de kennis en ervaring om het melkveebedrijf naar een hoger niveau te tillen. Het wordt steeds belangrijker om geen overbodige kosten te maken. Onderzoek waar de kansen en bedreigingen van jouw bedrijf liggen en ga hiermee aan de slag. De echte ondernemers hebben de toekomst.”

Neem contact met ons op

  Annemarie Sietzema- de Jong
Manager Dairy Academy
     
  Annelie van 't Klooster
Accountmanager Dairy Academy
     
  Geraldine Haverkamp- Turkstra
Trainer Dairy Academy
     
     
     
   

 

     
Direct contact