Kromwijk Elektrotechniek: totaalinstallateur elektro

Kromwijk Elektrotechniek BV is een gecertificeerd elektrotechnisch bedrijf en als ‘totaalinstallateur’ actief op alle disciplines van het elektro-installatievak. Kromwijk Elektrotechniek BV is van oorsprong een familiebedrijf en vierde vorig jaar haar 25-jarig jubileum. Ton Kromwijk, namens Kromwijk Elektrotechniek BV contactpersoon voor de partners in Oenkerk, vertelt.

“Kromwijk Elektrotechniek BV is een installatiebedrijf dat zich richt op het hele proces: van ontwerp tot engineering van de installatie tot en met realisatie, service en onderhoud. Om als elektrotechnisch installateur succesvol te zijn, moet je continu anticiperen op de veranderende wereld. Investeren in kennis en bouwen aan ervaring en vooruit durven lopen. Dat is onze ambitie. We zijn onder meer betrokken geweest bij de installaties in de kaasmakerij in Heerenveen en de pakhuizen van Royal A-ware. Ook hebben we ervaring met melkveebedrijven.”

Duurzaamheid

“Duurzaamheid is belangrijk voor Kromwijk Elektrotechniek BV. Samen zijn we verantwoordelijk voor de wereld van morgen. Wij nemen die verantwoordelijkheid serieus en richten onze bedrijfsvoering zo duurzaam mogelijk in. Kromwijk Elektrotechniek BV beschikt bijvoorbeeld over elektrische auto’s, laadpalen voor de deur en zonnepanelen op het dak. Als installatiespecialist geven we ook advies aan bedrijven op het gebied van verduurzaming en energieverbruik.”

Dairy Academy 

“We hebben Dairy Academy voorzien van 350 zonnepanelen en een monitoringsysteem voor energieverbruik. Op korte termijn gaan we aan de slag met duurzame verlichting. Zo verduurzamen we het melkveebedrijf. Het melkveebedrijf in Oenkerk functioneert voor ons als voorbeeld voor andere melkveebedrijven. Het is onze ambitie om de gehele agrarische sector te verduurzamen.”

Energiescan voor melkveehouders

“Momenteel richten we ons op het uitrollen van een energiescan waarmee melkveehouders inzicht krijgen in hun energieverbruik. Hierover ontvangt u vanzelf bericht. Aan de hand van de energiescan kunnen we u gericht advies geven. Bewust kijken naar energieverbruik en besparingsmogelijkheden kan aanzienlijk schelen op de kostprijs van een melkveebedrijf. En duurzaam en kostenbewust ondernemen is essentieel voor het doorgeven van het bedrijf aan de volgende generatie.”

Neem contact met ons op

  Annemarie Sietzema- de Jong
Manager Dairy Academy
     
  Annelie van 't Klooster
Accountmanager Dairy Academy
     
  Geraldine Haverkamp- Turkstra
Trainer Dairy Academy
     
     
     
   

 

     
Direct contact