Zuivelafdeling

Dairy Academy heeft een zuivelafdeling waar cursussen en trainingen worden gegeven voor de bereiding van kaas en yoghurt. Er is steeds meer behoefte aan goed opgeleide medewerkers voor zuivelverwerkers en melkveebedrijven. Cursisten uit de hele wereld - van Nederland tot Azië en Afrika - komen naar Oenkerk om het vak te leren. Ook medewerkers van Royal A-ware volgen hier trainingen.​

Verhuur

De zuivelafdeling van Dairy Academy is een uitermate geschikte locatie om workshops en trainingen te geven, maar ook om producten op een kleine schaal te produceren. Het is dan ook mogelijk om deze zuivelafdeling te huren.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met info@dairyacademyoenkerk.com.

Klaas de Jong, COO Royal A-ware over historie en belang vakmanschap:

“Oenkerk is van oudsher bekend als de Praktijkschool voor de melkveehouderij. Veel melkveehouders hebben mooie herinneringen aan hun tijd op Oenkerk. Via Dairy Academy willen we A-ware melkveehouders binden, boeien en vooral laten groeien in hun vakmanschap. Dankzij vakmanschap in de keten, van onze melkveehouders tot onze kaasmakers en verpakkers, kunnen wij onze klanten de beste kaas bieden.”

Neem contact met ons op

  Annemarie Sietzema- de Jong
Manager Dairy Academy
     
  Annelie van 't Klooster
Accountmanager Dairy Academy
     
  Geraldine Haverkamp- Turkstra
Trainer Dairy Academy
     
 

Jurjen de Jong
Bedrijfsleider Praktijkboerderij Oenkerk

     
 

Henk de Vries
Assistent Bedrijfsleider Praktijkboerderij Oenkerk

     
Direct contact